Over ons

Hoe het begon..

Met regelmaat organiseerden wij voor een fijne groep vriendinnen een mountainbiketour in Schoorl. Wij werden hier zo blij van en spraken hardop uit hoe tof we het allebei zouden vinden om vaker leuke activiteiten te organiseren. Activiteiten vanuit een holistische benadering, vandaar ook de onderverdeling sport, party, relax, mind, shop en travel.

 

Het & teken

Van sportmaatjes naar wandelvriendinnen, naar samen leuke dingen bedenken met gezellige mensen, naar de bedenkers van Prut & Rouge. Inmiddels kennen we elkaar al heel wat jaartjes en hebben we elkaar helemaal gevonden in samen de meest bijzondere activiteiten te bedenken en/of te organiseren.

Over Prut & Rouge

Bedenken, creëren, plannen & uitwerken.

Wij worden blij van het organiseren van nieuwe toffe events. Nieuwe ideeën of producten die op ons pad komen willen wij graag met iedereen delen. Hoe mooi is het leven dat ons elke dag weer opnieuw verrast en verwondert.  Het idee voor Prut & Rouge komt dus goed van pas. Beide hebben we een druk leven en runnen samen met onze mannen een eigen bedrijf en hebben toevallig allebei vier kinderen.

Toch willen we ervoor zorgen dat we voor onszelf en onze eigen energie voldoende blijven doen om fit en gelukkig te blijven. De naam Prut & Rouge is ook ontstaan uit de voorletters van onze namen.

Patricia

Over Patricia

Nieuwsgierig, ontdekken en alleen maar leuke dingen beleven. Deze eigenschappen kenmerken mij en vind ik belangrijk om aandacht te geven.

Gelukkig zijn van je tenen tot je kruin.

Iedereen bewandelt zijn eigen unieke pad, hoe bijzonder is het dat ik/wij/Prut & Rouge een klein stukje mee mogen lopen, huppelen, rennen, dansen op ieder zijn eigen pad.

Patricia

Over Renske

Ik ben overal voor in, enthousiast, positief ingesteld en neem altijd graag veel andere mensen mee in mijn plannen.

Ik doe heel veel verschillende dingen, zoals sportieve en creatieve activiteiten uitproberen. Ook heb ik veel interesse in kunst en cultuur, lekker eten en het liefst ook af en toe een feestje.

Graag organiseer ik dingen waar andere mensen ook heel blij van worden.  Vandaar dit idee samen met Patricia.

Renske

Renske

Patricia en Renske

Melknapsteeg 1
1621 AK Hoorn
info@prutenrouge.nl

Patricia: 06 - 24508362
Renske: 06 - 55883610

KvK: 86729705

Logo-wit-transparant

Volg je ons al?

© 2022 Prut & Rouge | Webdesign door 20Twintig